A megfelelő WC fülke és válaszfal kiválasztása

Egy közösségi mosdó  tervezésénél fontos, hogy gondoljunk a WC fülkékre és válaszfalakra, mivel ezek az elválasztók nagyban befolyásolják az adott helyiség stílusát és hangulatát. Számos típus közül lehet már választani és elmondható, hogy a legtöbb kiváló minőségű, idő-, és kopásálló. Bejegyzésünkben bemutatjuk a legelterjedtebb és legjobb WC válaszfal típusokat.

Csapadékvíz átemelés

Praktikus és környezetvédelmi szempontból is hasznos a csapadékvíz átemelők használata. A csapadékvíz átemelő berendezés általában egy csapadékvíz aknából (vagy előre gyártott gyűjtőtartályból) és a hozzá tartozott gépészetből áll. A szivattyú egy nagyon kicsi területről szívja fel a vizet, ezért fontos az ehhez kialakított szívótér: fontos, hogy erre a kis területre folyjon le a víz. Ezt …

Fúrt kúthoz milyen szivattyút vegyünk?

A fúrt kút Manapság az erre alkalmas területeken egyre többen választják a vezetékes víz használata helyett a kútfúrást, és az abból nyert vízzel öntöznek. Hiszen hosszú távon a befektetés megtérül. Ne feledkezzünk meg arról, azonban, hogy a kútfúrás engedélyhez kötött tevékenység.