A megfelelő WC fülke és válaszfal kiválasztása

Egy közösségi mosdó  tervezésénél fontos, hogy gondoljunk a WC fülkékre és válaszfalakra, mivel ezek az elválasztók nagyban befolyásolják az adott helyiség stílusát és hangulatát. Számos típus közül lehet már választani és elmondható, hogy a legtöbb kiváló minőségű, idő-, és kopásálló. Bejegyzésünkben bemutatjuk a legelterjedtebb és legjobb WC válaszfal típusokat.

Az egyik nagy kedvenc a piacon a Laminált WC válaszfal, mely kiváló ár-érték arányával és hatalmas színválasztékával sok tervező szívét elnyerte már. Számos típusú szerelvény is elérhető a laminált wc válaszfalakhoz, a legelterjedtebbek a szálcsiszolt, inox és rozsdamentes kivitelek. Ha egy könnyen tisztán tartható válaszfalat szeretne, akkor a laminált típus jó választás lehet!

A kompaktlapos wc válaszfalak kiválóak, ha zuhanyzóval ellátott közösségi mosdóról van szó. Nagy előnye, hogy vízálló és könnyen tisztán is tartható. Szintén számos szerelvény érhető el ennél a típusnál is, a laminálthoz hasonlóan az inox, szálcsiszolt és rozsdamentes a legelterjedtebb. Ha egy igényes megjelenésű wc válaszfalat szeretne a közösségi mosdójába, ahol zuhanyzó is található, akkor kompaktlapos válaszfal lehet a megoldás.

Ha modern vizesblokk helyiséget tervez, akkor az üveg wc válaszfal lehet a legjobb választás. Igazán prémium érzetet sugároz, ráadásul vízálló és rendkívül könnyen tisztítható. Számos áruházban érhető el olyan opció, ahol egyedi motívumokat is tudnak az üvegbe gravírozni, így ha tényleg egy exkluzív megjelenésű vizesblokk helyiséget szeretne, akkor válassza az üveg wc válaszfalakat.

Ezek lettek volna a legelterjedtebb wc válaszfal típusok. Az SVM Sortiment Kft. webáruházában számos WC fülke és WC válaszfal terméket megtalál, melyek szebbé és jobbá teszik a vizesblokk helyiséget!