Szennyvízszivattyúkkal és szennyvízátemelőkkel foglalkozó cégünk több mint 20 év tapasztalattal kínál prémium megoldásokat ügyfeleink részére. Szakembereink rövid időn belül kulcsrakész, akár hosszú évekig zavartalanul működő megoldást kínálnak kivitelezéssel, beüzemeléssel és szervizeléssel együtt, mindezt 100% elégedettségi garanciával.

Mikor szükséges a szennyvízátemelő?

A szennyvízátemelő feladata, hogy a csatorna szintjére juttassa a vizet. A rendszerre tehát akkor van szükség, ha a szennyvíz gravitációsan nem tud elfolyni, mert mélyebben helyezkedik el a létesítmény.

Hol van szükség szennyvízátemelő, más néven szennyvíz szivattyúra?

Lakosság

 • családi házak
 • társasházak

Ipari felhasználás

 • gyárak
 • raktárak
 • telephelyek
 • egyéb létesítmények

Vendéglátóipari egységek, szolgáltatók

 • HORECA
 • konditermek
 • szépségszalonok

Igényeljen kulcsrakész megoldást, az ön igényeire szabva!

Egyszivattyús vagy ikerszivattyús szennyvízátemelőt válasszunk?

Nagyobb családoknál vagy társasházaknál a magas fokú üzembiztonság miatt ikerszivattyús szennyvízátemelő gépezetet ajánlott telepíteni, továbbá vállalatok telephelyén vagy ipari környezetben is, hiszen itt nagyobb az embertömeg és a keletkezett szennyvízmennyiség. Az ikerszivattyús rendszer váltott üzemben működik. A szivattyúk közel azonos üzemórát mennek, viszont ha az egyik elakad vagy meghibásodik, akkor a másik képes ellátni a feladatot.

A szennyvízátemelő gépezeteknél előfordul, hogy idegen anyag (betét, tampon, nedves törlőkendő, felmosórongy, stb.) kerül az átemelőbe – ilyenkor megszorul a szivattyú, és hibát jelez a rendszer.

Tapasztalatunk szerint ez a probléma legtöbbször munkaidőn kívül, hétvégén, ünnepnapokon vagy épp szélsőséges időjárási viszonyok idején
szokott fellépni, mikor cégünk sem tud azonnal rendelkezésre állni. Egyes településeken az is előfordul, hogy a helyi szolgáltató veszi át a szennyvízátemelő rendszer üzemeltetését, ami sajnos nem nevezhető rugalmasnak.

Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy a magasabb üzembiztonság érdekében egyszivattyús helyett kétszivattyús (másnéven ikerszivattyús) átemelőrendszer kerüljön telepítésre.

Melinda Vonáné
Melinda Vonáné
2021-08-25
Jó szakemberekkel dolgoznak!
Károly Hackermüller
Károly Hackermüller
2020-12-22
SUPER.!!!
Jocy Kmeth
Jocy Kmeth
2020-10-28
Szuper csapat üdv by jocy
Tamas Bosze
Tamas Bosze
2020-07-08
Házi átemelő felújítást végeztek nálam. Korrekt ügyintézés és kivitelezés.
Mate Arnold
Mate Arnold
2019-09-01
Profi csapat!

Attól tart, hogy szennyvízszivattyúja rendszeresen le fog állni? Retteg a szennyvíz visszafolyástól, a dugulástól, mert kontárok szerelték be a rendszerét? Nem ért hozzá és fél, hogy átverik?

Ne halogassa tovább: forduljon hozzánk most, mi megcsináljuk jól, hosszú távra, miközben mindent érthetően elmagyarázunk és pontosan az Ön igényeinek megfelelő rendszert javaslunk.

Miért minket válasszon, ha szennyvízszivattyú javítása vagy telepítése a feladat:

Kulcsrakész, prémium megoldások

Komplett vízgépészeti megoldások a tervezéstől az átadásig

Megbízható szakértelem

Cégünk 20 év tapasztalattal rendelkezik a szennyvízátemelők területén

Háromoldalú garancia

Minőségi anyaghasználat, professzionális kivitelezés, teljeskörű szervíz és karbantartás.

Minőségi utógondozás

Megoldásaink megfelelő működéséről a telepítés után is gondoskodunk.

Hogyan dolgozunk mi

➊ Vegye fel velünk a kapcsolatot

➋ Pontos ajánlatot adunk

➌ Megkezdjük a munkát

➍ A-Z-ig intézünk mindent

Forduljon hozzánk bizalommal szennyvízátemelő, szennyvízszivattyú rendszerének javítása, vagy új beszerelés esetén

Teljes körű, prémium megoldást nyújtunk

A tervezéstől a kivitelezésen át az utógondozásig, karbantartásig, szervizig.

Több mint két évtizedes tapasztalat

Csapatunk immár több mint 20 éve foglalkozik ilyen rendszerekkel

Négyszeres garancia

Magas minőségű eszközökkel, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, 100% elégedettségi garanciával.

Hosszú távon kifizetődőbb

Rendszereinket hosszú távú működésre tervezzük, így jelentős költséget tud megspórolni az évek során.

Nyerjen duplán: nem csak megoldjuk a szennyvízzel kapcsolatos problémáját, de gondoskodunk arról, hogy hosszú évekig stresszmentesen, biztonságosan működjön a rendszere. Spóroljon több tízezer, vagy akár százezer forintot velünk!

Kik vagyunk?

A CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. 2003 óta áll a magyarországi vízgépészeti szektor szolgálatában, változatlan névvel, a kezdetektől ugyanazzal a telefonszámmal és vállalati identitással.

Több mint két évtizede kamatoztatjuk szakmai tudásunkat a lakossági és ipari szivattyúzás, valamint a vízgépészeti projektek megvalósításában, partnereink támogatásában és a szakterület előremozdításában.

A CÉZÁR SYSTEM Kft. teljes körű vízgépészeti szolgáltatásokat nyújt, a tervezéstől kezdve az átadásig. Kiemelkedő szakértelmünket a szennyvíz emelő rendszerek körében mutatjuk be. Ezenkívül vállaljuk rendszereink folyamatos karbantartását, valamint az esetlegesen felmerülő üzemzavarok azonnali orvoslását és a szükséges szerviztevékenységeket.

Az együttműködésünk folyamata

 • hívjon, vagy írjon nekünk
 • előzetes felmérést követően pontos árajánlatot mondunk
 • megállapodást követően elvégezzük a munkát
 • teljeskörűen, mindent elintézünk

Vegye fel velünk a kapcsolatot most és gyors, hatékony megoldást adunk!

Kollégánk segítőkészen elmagyaráz mindent, szakembereink pedig gyorsan megoldják a problémáját.

Szennyvízátemelő, szennyvízszivattyú rendszereink kizárólag a legjobb minőségű gyártóktól származnak annak érdekében, hogy hosszú távon jó megoldást tudjunk nyújtani. Személyre szabott, a valódi igényére adunk megoldást.

Tekintse meg széles választékunkat, ismerje meg a termékeinket, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk most!

Ön megkeres minket, mi pedig teljes körű megoldást nyújtunk.

Ügyfélszolgálatos kollégánk várja az Ön hívását. Csapatunk pedig készen áll, hogy Önnek segítsen.

Termékeinket a legjobb minőségű alkatrészekből és technológiákból állítjuk össze, hogy biztosítsuk a megbízható és hatékony működést. Célunk, hogy olyan szennyvízszivattyúkat kínáljunk, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek, és az Önök igényeit és elvárásait is kielégítik. Ismerje meg széles választékunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szivattyút!

Örvénykerekes szennyvízszivattyú

Az örvénykerekes, más néven Vortex technológiájú szivattyúk, ellentétben az aprítókéssel ellátott változatokkal, nem darabolják fel az anyagokat. Ezeknek a szivattyúknak a lényege, hogy a forgó járókerék által generált centrifugális erő oldalirányba mozgatja a szennyeződéseket, majd a nyomócsövön keresztül eltávolítja azokat.

Milyen méretű szennyeződések szállíthatóak vele?

Az örvénykerekes technológiájú szivattyúk esetében a szabadátömlő nyílásának mérete elérheti a 30-60 millimétert, és a nyílás nagyobb keresztmetszetének kiválasztásával növelhető a nagyobb méretű szennyeződések szállítási kapacitása.

Felhasználási területek:

 • szennyezett víz mozgatása
 • gyűjtőhelyek vízmentesítése
 • elöntött területek lecsapolása
 • szennyvíz alacsonyabb pontról magasabbra történő átemelése

Az örvénykerekes szivattyúk egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy ellentétben a hagyományos szivattyúkkal, amelyeket nem ajánlott abrazív anyagokat tartalmazó vizek esetében alkalmazni, ezek a modellek ellenállnak az ilyen típusú igénybevételnek is. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár ellenállóbbak, az idegen anyagok és tárgyak jelenléte csökkentheti a szivattyú élettartamát és károsíthatja az alkatrészeit.

Aprítókéses/Darálós szennyvízszivattyú

Az örvénykerekes megoldással szemben a darálókéses szivattyúk alkalmasak a nagyméretű szilárd részecskék átmozgatására azáltal, hogy a kések a nagyobb szennyeződéseket kisebb méretűre darálja le, és így képes azokat továbbítani.

Ez különösen akkor válik fontossá, amikor a vezetékek átmérője vagy más helyi adottságok nem engedik meg a nagyobb méretű részecskék átáramlását.

Ideális választás:

 • otthonra
 • kommunális használatra
 • szennyvíz és más erősen szennyezett vizek kezelésére

Hogyan válasszunk megfelelő szennyvízszivattyút? A szennyvízszivattyú választásának alapjai

A szennyvízszivattyúk választékát több szempontból is csoportosítani lehet, mint például a működési elveik alapján (pl. örvénykerekes, darálókéses), valamint olyan kritériumok szerint is, mint a teljesítmény, a maximális emelési magasság, a térfogatáram, a gyártó és a méretek. A helyes szennyvízszivattyú kiválasztásához szükséges információk megszerzése érdekében szakértőnk alaposan feltérképezi az Ön igényeit és az ingatlan legfontosabb tulajdonságait. Ilyen kérdésekre érdemes számítani: háztartásban élő személyek száma, amely alapján meghatározható a keletkező szennyvíz mennyisége, a fürdőszobák és WC-k száma, a szennyvíz emelési magassága és a szintkülönbség, ami meghatározza a szükséges emelőmagasságot, valamint a szennyvíz vízszintes irányú szállításának távolsága. Ezeknek az információknak birtokában kollégáink megkezdhetik a tervezési folyamatot, biztosítva, hogy a kiválasztott szivattyúrendszer képes legyen megbízhatóan ellátni a rá bízott feladatot, megfelelő védelemmel rendelkezzen az elektromos zárlatok, leégések és egyéb, garanciavesztést okozó műszaki problémák ellen, valamint hosszú távon üzembiztos maradjon.

Csapatunk várja hívását!