A szennyvízátemelő gépezeteknél előfordul, hogy idegen anyag (betét, tampon, nedves törlőkendő, felmosórongy, stb.) kerül az átemelőbe, ilyenkor megszorul a szivattyú, és hibát jelez a rendszer, amit gyorsan orvosolni kell.

Bízza ránk a javítást

Kollégáink rövid határidővel végeznek helyszíni hibafeltárást, illetve helyszíni vagy szervizben történő szivattyújavítás. Szükség esetén a javítás idejére csereszivattyút is biztosítunk, melynek kiválasztásában és beszerelésében is segítünk.

Gyakorlati tapasztalat, hogy akinek szennyvízátemelő berendezése van, annak javasolt egy tartalék szennyvízszivattyút is rendszerbe állítani, amely üzemzavar esetén azonnal rendelkezésre áll. Természetesen a kiválasztásban és tartalék szivattyú ajánlásában is szívesen állunk rendelkezésre.

Attól tart, hogy szennyvízszivattyúja rendszeresen le fog állni? Tegye stresszmentessé a mindennapokat: forduljon hozzánk, és szakembereink hosszú távon is megbízható rendszert alakítanak ki, az ön igényeinek megfelelően.

Miért minket válasszon, ha szennyvízszivattyú javítása vagy telepítése a feladat:

Teljes körű, színvonalas minőségű vízgépészeti megoldások

A tervezéstől az átadásig biztosított komplex szolgáltatások

Megbízható hozzáértéssel

Cégünk 20 éves tapasztalatot tud felmutatni a szennyvízátemelők terén

Kiterjedt garancia

Minőségi anyaghasználat, szakértői kivitelezés, teljes körű szervizelés és karbantartás.

Hatékony utógondozás

Megoldásaink hosszú távon is garantálják a kifogástalan működést a telepítést követően is.

“Akik már nyugodtabban alszanak és másra költik a pénzüket, nem állandó szivattyújavításra:”

Melinda Vonáné
Melinda Vonáné
2021-08-25
Jó szakemberekkel dolgoznak!
Károly Hackermüller
Károly Hackermüller
2020-12-22
SUPER.!!!
Jocy Kmeth
Jocy Kmeth
2020-10-28
Szuper csapat üdv by jocy
Tamas Bosze
Tamas Bosze
2020-07-08
Házi átemelő felújítást végeztek nálam. Korrekt ügyintézés és kivitelezés.
Mate Arnold
Mate Arnold
2019-09-01
Profi csapat!

Retteg attól, hogy szennyvízszivattyúja folyamatosan felmondja a szolgálatot? Félelmet kelt a szennyvíz visszafolyása, a dugulás, mert nem hozzáértők szerelték össze a rendszerét? Nem ért hozzá, és aggodalommal tölti el, hogy esetleg átverik?

Ne húzza tovább az időt: forduljon hozzánk most, mi megbízhatóan elvégezzük a munkát, hosszútávra tervezve. Teljes átláthatósággal tájékoztatjuk, és pontosan az Ön igényeihez igazodó megoldást kínálunk fel.

Hol van szükség szennyvízátemelő, más néven szennyvíz szivattyúra?

Lakosság

 • családi házak
 • társasházak

Ipari felhasználás

 • gyárak
 • raktárak
 • telephelyek
 • egyéb létesítmények

Vendéglátóipari egységek, szolgáltatók

 • HORECA
 • konditermek
 • szépségszalonok

Hogyan dolgozunk mi

➊ Vegye fel velünk a kapcsolatot

➋ Pontos ajánlatot adunk

➌ Megkezdjük a munkát

➍ A-Z-ig intézünk mindent

Ne feledje, hogy szennyvízátemelője vagy szennyvízszivattyú rendszere javítása, vagy új beszerelése esetén számíthat ránk.

Magas minőségű, teljes körű megoldásokat nyújtunk.

Tervezéstől a kivitelezésig, valamint az utógondozás, karbantartás és szerviz biztosításáig.

Több mint húsz éves tapasztalat.

Csapatunk már több, mint 20 éve dolgozik az ilyen típusú rendszerekkel.

Négyszeres garanciális fedezet.

Tapasztalt szakemberek és magas minőségű eszközök segítségével nyújtunk szolgáltatást, teljes elégedettségi garanciával.

Hosszú távon kifizetődőbb

Rendszereink hosszú távon hatékonyan működnek, így jelentős költségmegtakarítás érhető el az évek során.

Kétszeres győzelem: nemcsak megoldjuk a szennyvízzel kapcsolatos problémákat, hanem garantáljuk, hogy rendszere hosszú éveken át gondtalanul, biztonságosan működjön. Velünk jelentős megtakarításokat érhet el, akár több tízezer, akár százezer forintot is!

 

Kik vagyunk?

A CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. már 2003 óta működik a magyarországi vízgépészeti szektorban, változatlan névvel, és azóta is ugyanazzal a telefonszámmal és vállalati azonossággal. Két évtizede kihasználjuk szakértelmünket a lakossági és ipari szivattyúzás területén, valamint a vízgépészeti projektek megvalósításában, partnereink támogatásával és a szakterület előrelépésével.

A CÉZÁR SYSTEM Kft. teljes körű vízgépészeti szolgáltatásokkal várja ügyfeleit, a tervezéstől kezdve az átadásig. Szakértelmünket különösen a szennyvíz emelő rendszerek terén érvényesítjük. Ezenkívül vállaljuk rendszereink állandó karbantartását, és az esetlegesen felmerülő üzemzavarok azonnali elhárítását, valamint a szükségszerű szerviztevékenységeket.

Az együttműködésünk folyamata

 • Amennyiben kérdése van, bátran hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt.
 • Miután előzetesen felmértük az igényeit, pontos árajánlatot adunk.
 • A megállapodást követően azonnal elkezdjük a munkát.
 • Teljes egészében intézzük az összes feladatot.

Lépjen velünk kapcsolatba, és mi azonnal hatékony megoldással szolgálunk!

Munkatársunk készségesen elmagyaráz mindent, míg szakembereink gyors megoldást nyújtanak a problémára.

Célunk, hogy szennyvízátemelő és szennyvízszivattyú rendszereink kizárólag a legjobb minőségű gyártóktól származzanak, ezáltal hosszú távon megbízható megoldást kínáljunk. Személyre szabottan, az Ön valós igényeire koncentrálva nyújtunk megoldást.

Tekintse meg széles választékunkat, ismerkedjen meg termékeinkkel, vagy lépjen velünk kapcsolatba most!

Ön megkeres minket, mi pedig teljes körű megoldást nyújtunk.

Ügyfélszolgálatos kollégánk várja az Ön hívását. Csapatunk pedig készen áll, hogy Önnek segítsen.

Termékeink összeállításánál csak a legkiválóbb minőségű alkatrészeket és technológiákat használjuk, hogy garantáljuk a megbízható és hatékony működést. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan szennyvízszivattyúkat biztosítsunk, melyek hosszú élettartammal bírnak, és megfelelnek az Önök igényeinek és elvárásainak is. Fedezze fel széles termékkínálatunkat, majd válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb szivattyút!

Örvénykerekes szennyvízszivattyú

Az örvénykerekes, Vortex technológiával működő szivattyúk, ellentétben az aprítóval felszerelt változatokkal, nem aprítják fel az anyagokat. Ezeknek a szivattyúknak az alapja, hogy a forgó járókerék által keltett centrifugális erő oldalirányba tereli a szennyeződéseket, majd a nyomócsőn keresztül eltávolítja azokat.

Milyen méretű szennyeződések szállíthatóak vele?

Az örvénykerekes technológiával működő szivattyúk esetében a szabadátömlő nyílás átmérője akár 30-60 milliméter is lehet, és a nagyobb keresztmetszetű nyílás kiválasztásával növelhető a nagyobb méretű szennyeződések szállítási termelőképessége.

Felhasználási területek:

 • Szennyezett víz áramoltatása
 • Gyűjtőhelyekből víz kivonása
 • Elöntött területek vízmentesítése
 • Szennyvíz emelése alacsonyabb szintekről magasabbakra

Az örvénykerekes szivattyúk kiváló sajátossága, hogy eltérően a hagyományos szivattyúktól, amelyeket nem javasolt abrazív anyagokat tartalmazó vizekhez alkalmazni, ezek a rendszerek ellenállnak az ilyen jellegű igénybevételnek is. Ezenfelül fontos figyelembe venni, hogy bár teherbíróbb, az idegen anyagok és tárgyak jelenléte hatással lehet a szivattyú élettartamára és károsíthatja az alkatrészeket.

Aprítókéses/Darálós szennyvízszivattyú

A darálókéses szivattyúk a nagyméretű szilárd részecskék átmozgatására szolgálnak, szemben az örvénykerekes megoldással, amelyek nem egészen alkalmasak ilyen típusú szennyeződések kezelésére.

A beépített kések a nagyobb részecskéket darálják le, így lehetővé téve számukra a hatékony szállítást. Ez kiemelt fontosságú, főként olyan esetekben, amikor a vezetékek átmérője vagy más helyi adottságok miatt nem engedik meg a nagyobb méretű részecskék áramlását.

Ideális választás:

 • otthoni felhasználásra
 • kommunális környezetbe
 • szennyvíz és más szennyezett vizek kezelésére

Hogyan válasszunk megfelelő szennyvízszivattyút? A szennyvízszivattyú választásának alapjai

A szennyvízszivattyúk kínálatát többféle szempontból lehet csoportosítani, mint például a működési elveik alapján (pl. örvénykerekes, darálókéses), valamint olyan szempontok szerint is, mint a teljesítmény, a maximális emelési magasság, a szállított vízmennyiség, a gyártó és a méretek. A megfelelő szennyvízszivattyú kiválasztása érdekében fontos, hogy szakértőnk alaposan áttekintse az Ön igényeit és az ingatlan legfontosabb jellemzőit, így biztosítva a megfelelő választást. Olyan kérdésekre lehet számítani, mint a háztartásban élők száma, amely meghatározza a keletkező szennyvíz mennyiségét, a fürdőszobák és WC-k száma, valamint a szennyvíz emelési magassága és a szintkülönbség, ami meghatározza az emelőmagasságot, továbbá a szennyvíz vízszintes irányú szállításának távolsága. Az adott információk alapján kollégáink nekiláthatnak a tervezési folyamatnak, biztosítva, hogy a választott szivattyúrendszer megbízhatóan teljesítse a rá bízott feladatot, megfelelő védelemmel rendelkezzen az elektromos zárlatok, túlmelegedések és egyéb, garanciavesztést okozó technikai problémák ellen, valamint hosszú távon működjön.

Csapatunk várja hívását!