Heron EMPH 80W zagyszivattyú

A EMPH 80W zagyszivattyú alacsony magasságra, de nagy volumenben képes a víz átemelésre, szivattyúzására. Szennyvízátemelésre, vagy olyan funkciókra használható, mint a víztározó feltöltés, talajvízzel, vagy szennyvízzel elárasztott pincékből, garázsokból történő víz szivattyúzás, árvíz víztelenítés, gödrök és árkok víztelenítése, permetező tartályok vagy erősen szennyezett ciszternák víztelenítése, öntözőrendszerek (kisebb nyomásigény esetén).

A berendezés maximum 30 mm átmérővel rendelkező szennyeződésekkel is képes megbirkózni, így akár iszapot tartalmazó vizeket is át tud emelni. A Heron EMPH 80W motorja egy négyütemű benzinmotor. A készülék 208 köbcentis hengerűrtartalma, 6.5 lóerős motorral maximum 26m magasságig tudja a vizeket felemelni, 1300 liter/percben maximalizálva a víz térfogatáramát.

heron zagyszivattyú

Nem tudja milyen szivattyút vegyen?

Amennyiben a készülék felkeltette érdeklődését, esetleg más paraméterekkel rendelkező szivattyút/szennyvízszivattyút keres, vagy fogalma sincs arról, hogy milyen szivattyút vegyen, keresse fel munkatársainkat, akik készséggel válaszolnak a szennyvízzel kapcsolatos kérdéseire. Jobb szakemberekre bízni ezt a feladatot, mint kicsit kevesebb pénzért hozzá nem értőkre.