STS örvénykerekes szivattyú

Az STS örvénykerekes szennyvízszivattyúk kiválóan alkalmazhatók szennyezett vizek szállítására, zsompok szárazon tartására, elárasztott terek kiszivattyúzására, szennyvízátemelésre (hiszen az előre gyártott szennyvízátemelő berendezések részegységeként tud funkcionálni). Az STS örvénykerekes szennyvízszivattyúk hidraulikájuknak köszönhetően kitűnően használhatók gázokat és koptató anyagokat tartalmazó közegek szivattyúzására. Előnyük a gazdaságos üzemelési és beépítési költségek, miközben viszonylag könnyedén beszerelhetők.

Mivel az STS egy örvénykerekes szennyvízszivattyú, ezért a darabos részeket természetesen nem aprítja, hanem a járókerék a centrifugális erőt kihasználva továbbítja oldalirányba a szennyeződéseket, amelyek a csomócsonkon keresztül távoznak a szivattyúból.

STS örvénykerekes szennyvízszivattyú

Tulajdonságok

Az STS örvénykerekes (vortex) hidraulikával rendelkezik, 35mm-es szabadátömlő keresztmetszettel. A szállított közeg maximum 40 Celsius-fokos lehet. A szivattyúban 2900 rpm fordulatszámú IP 68-as védettséggel ellátott aszinkron motor van. A szivattyúház rozsdamentes acélból és acélöntvényből készült. A tengely szintén rozsdamentes acélból van, míg a járókerék műanyagból. A tengelytömítés egy kettős csúszógyűrűs szén/kerámiás tömítés.

Mentés