Szennyvízszivattyúkkal és szennyvízátemelőkkel foglalkozó cégünk több mint 20 év tapasztalattal vállalja az új, komplett szennyvízátemelő rendszerek tervezését és kivitelezését, akár rövid határidővel. Szükség esetén szakembereink szaktanácsadást és helyszíni felmérést követően egyedi, személyre szabott megoldást terveznek, melynek kivitelezését és beüzemelését is elvégzik az ön számára.

Munkánk során csapatunk hosszú távon működő jó megoldást nyújt, 100% elégedettségi garanciával, így egy zavartalanul működő rendszer tulajdonosa lehet.

Mikor van szükség szennyvízátemelőre?

Szennyvízátemelőre akkor van szükség, ha a szennyvíz a domborzati adottságok vagy a létesítmény elhelyezkedése miatt gravitációsan nem tud elfolyni. Ilyen esetben a rendszer segít a csatorna szintjére juttatni a vizet.

Hol van szükség szennyvízátemelő, más néven szennyvíz szivattyúra?

Lakosság

  • családi házak
  • társasházak

Ipari felhasználás

  • gyárak
  • raktárak
  • telephelyek
  • egyéb létesítmények

Vendéglátóipari egységek, szolgáltatók

  • HORECA
  • konditermek
  • szépségszalonok

Igényeljen kulcsrakész megoldást a tervezéstől az átadásig

Igény esetén csereszivattyút is tudunk biztosítani

Sokszor előfordul, hogy a szennyvízátemelő mellé javasolt egy tartalék eszközt is beszerelni, ami leállás esetén tudja működtetni a rendszert addig, amíg az eredeti készüléket megjavítják. Ennek kiválasztásában és beszerelésében is tudunk segíteni.

“Akik már nyugodtabban alszanak és másra költik a pénzüket, nem állandó szivattyújavításra:”

Melinda Vonáné
Melinda Vonáné
2021-08-25
Jó szakemberekkel dolgoznak!
Károly Hackermüller
Károly Hackermüller
2020-12-22
SUPER.!!!
Jocy Kmeth
Jocy Kmeth
2020-10-28
Szuper csapat üdv by jocy
Tamas Bosze
Tamas Bosze
2020-07-08
Házi átemelő felújítást végeztek nálam. Korrekt ügyintézés és kivitelezés.
Mate Arnold
Mate Arnold
2019-09-01
Profi csapat!

Aggódik, hogy szennyvízszivattyúja rendszeresen leállhat? Félelmet kelt Önben a szennyvíz visszafolyása, a dugulás, mivel amatőrök szerelték be a rendszerét? Laikusként fél, hogy átverik?

Ne késlekedjen tovább: forduljon hozzánk most, mi gondoskodunk róla, hosszú távra tervezve. Mindent érthetően magyarázunk el, és pontosan az Ön igényeinek megfelelő rendszert ajánlunk.

Miért minket válasszon, ha szennyvízszivattyú javítása vagy telepítése a feladat:

Teljes körű, magas színvonalú vízgépészeti megoldások

Az tervezéstől az átadásig tartó szolgáltatások

Kiemelkedő szakértelem

Cégünk 20 éves tapasztalattal büszkélkedik a szennyvízátemelők területén

Teljeskörű garancia

Magas minőségű anyagok, szakmailag kifogástalan kivitelezés, átfogó szerviz és karbantartás.

Kiváló utógondozás

Megoldásaink hosszú távon is zökkenőmentesen működnek a telepítést követően is.

Hogyan dolgozunk mi

➊ Vegye fel velünk a kapcsolatot

➋ Pontos ajánlatot adunk

➌ Megkezdjük a munkát

➍ A-Z-ig intézünk mindent

Amennyiben szüksége van szennyvízátemelője vagy szennyvízszivattyú rendszerének javítására, vagy új beszerelésére, forduljon hozzánk bizalommal. Kiemelkedő minőségű, átfogó megoldásokat kínálunk. A tervezéstől kezdve a kivitelezésen át az utógondozásig, karbantartásig és szervizig. Hosszú évtizedes tapasztalat. Csapatunk már több, mint 20 éve tevékenykedik az ilyen rendszerek területén. Négyszeres biztosíték. Tapasztalt szakemberekkel, kiváló minőségű eszközökkel végezzük munkánkat, 100% elégedettségi garanciával.

Hosszú távon kifizetődőbb

Rendszereink hosszú távon kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, így hosszú távon jelentős költségmegtakarítást ér el.
Nyerjen kétszeresen: nem csupán megoldjuk a szennyvízhez kapcsolódó problémát, hanem biztosítjuk, hogy rendszere hosszú éveken át zökkenőmentesen, biztonságosan működjön.
Velünk több tízezreket, akár százezreket is megtakaríthat!

 

Kik vagyunk?

A CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. 2003 óta szolgálja a magyarországi vízgépészeti szektort, változatlan névvel, kezdetektől fogva ugyanazzal a telefonszámmal és vállalati identitással. Szakmai tudásunkat több mint két évtizede hasznosítjuk a lakossági és ipari szivattyúzás, valamint a vízgépészeti projektek megvalósítása során, partnereink támogatásával és a szakterület fejlesztésével.

A CÉZÁR SYSTEM Kft. teljes körű vízgépészeti szolgáltatásokat biztosít, a tervezéstől az átadásig. Kiemelkedő szakértelmünket különösen a szennyvíz emelő rendszerek terén fejtjük ki. Továbbá vállaljuk rendszereink folyamatos karbantartását, és az esetlegesen felmerülő üzemzavarok azonnali kijavítását, valamint a szükséges szervizmunkákat.

Az együttműködésünk folyamata

  • Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
  • Az előzetes felmérés után pontos árajánlatot adunk.
  • Megállapodás után nekiállunk a munkának.
  • Komplett szolgáltatást biztosítunk, minden részletet magunk intézünk el.

Forduljon hozzánk most, és gyors, hatékony megoldást kínálunk!

Kollégánk segítőkészen tájékoztat mindennel kapcsolatban, míg szakembereink gyorsan megoldják a problémát.

Szennyvízátemelő és szennyvízszivattyú rendszereink kizárólag a legjobb minőségű gyártóktól származnak, hogy hosszú távon kiváló megoldást biztosítsunk. Az Ön igényeire szabott, személyre szóló megoldást kínálunk.

Fedezze fel termékeink széles választékát, ismerkedjen meg velük, vagy lépjen kapcsolatba velünk most!

Ön megkeres minket, mi pedig teljes körű megoldást nyújtunk.

Ügyfélszolgálatos kollégánk várja az Ön hívását. Csapatunk pedig készen áll, hogy Önnek segítsen.

A termékeinket kizárólag a legmagasabb minőségű alkatrészekből és technológiákból állítjuk össze, hogy garantáljuk a megbízható és hatékony működést. Arra törekszünk, hogy olyan szennyvízszivattyúkat biztosítsunk, melyek hosszú élettartamot biztosítanak, és megfelelnek az Önök igényeinek és elvárásainak is. Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szivattyút!

Örvénykerekes szennyvízszivattyú

Az örvénykerekes, vagy más néven Vortex technológiával működő szivattyúk, szemben az aprítóval felszerelt változatokkal, nem aprítják fel az anyagokat. Ezeknek a szivattyúknak az alapja, hogy a forgó járókerék által létrehozott centrifugális erő oldalirányú mozgást biztosít a szennyeződéseknek, majd a nyomócsőn keresztül eltávolítja azokat.

Milyen méretű szennyeződések szállíthatóak vele?

Az örvénykerekes technológiával működő szivattyúk esetében a szabadátömlő nyílás átmérője elérheti a 30-60 millimétert, és a nagyobb keresztmetszetű nyílás kiválasztásával növelhető a nagyobb méretű szennyeződések szállítási kapacitása.

Felhasználási területek:

  • Szennyezett víz szállítása
  • Gyűjtőhelyekből víz eltávolítása
  • Elöntött területek vízelvezetése
  • Szennyvíz emelése alacsonyabb pontokról magasabbra

Az örvénykerekes szivattyúk kiemelkedő jellegzetessége, hogy ellentétben a hagyományos szivattyúkkal, amelyeket nem célszerű abrazív anyagokat tartalmazó vizekhez használni, ezek a modellek ellenállnak az ilyen típusú igénybevételnek is. Fontos azonban megemlíteni, hogy bár ellenállóbbak, a szivattyúba kerülő idegen anyagok és tárgyak jelentősen csökkenthetik az élettartamát és károsíthatják az alkatrészeket.

Aprítókéses/Darálós szennyvízszivattyú

A darálókéses szivattyúk leginkább a nagyméretű szilárd részecskék átmozgatására szolgálnak, ellentétben az örvénykerekes megoldással, amelyek nem képesek a nagyobb szennyeződéseket kezelni. A kések a nagyobb szennyeződéseket kisebb méretűre darálják le, így lehetővé téve számukra a továbbítást.
Ez kiemelten fontos lehet, főleg olyan esetekben, amikor a vezetékátmérő vagy más helyi körülmények nem teszik lehetővé a nagyobb méretű részecskék átáramlását.

Ideális választás:

  • lakossági felhasználásra
  • kommunális célokra
  • szennyezett víz és más erősen szennyezett folyadékok kezelésére

Hogyan válasszunk megfelelő szennyvízszivattyút? A szennyvízszivattyú választásának alapjai

A szennyvízszivattyúk kategóriáit többféle szempont szerint lehet csoportosítani, például működési elvük alapján (pl. örvénykerekes, darálókéses), valamint olyan tényezők alapján is, mint a teljesítmény, a maximális emelési magasság, a szállított vízmennyiség, a gyártó és a méretek. A megfelelő szennyvízszivattyú kiválasztásához fontos információkat gyűjtünk, ehhez szakértőnk alaposan felméri az Ön igényeit és az ingatlan legfontosabb jellemzőit. Olyan kérdésekre lehet számítani, mint a háztartás létszáma, amely meghatározza a keletkező szennyvíz mennyiségét, a fürdőszobák és WC-k száma, valamint a szennyvíz emelési magassága és a szintkülönbség, ami meghatározza az emelés szükségességét, továbbá a szennyvíz vízszintes irányú szállításának távolsága. Az adott információk birtokában kollégáink nekiláthatnak a tervezési folyamatnak, gondoskodva arról, hogy a választott szivattyúrendszer megbízhatóan teljesítse a rá bízott feladatot, megfelelő védelemmel rendelkezzen az elektromos zárlatok, túlmelegedések és egyéb, garanciavesztést okozó technikai problémák ellen, valamint hosszú távon zavartalanul működjön.

Csapatunk várja hívását!