Wilo szennyvíz és szennyezettvíz átemelő

Minden háztartásban fontos a megfelelő szennyvíz elvezető rendszer kiépítésé, még ha ez sokak számára nem is ennyire egyértelmű.

A Wilo olyan fűtési-, hűtési-, klíma-, vízellátási-, szennyezettvíz- és szennyvíz-elvezetési szivattyú rendszereket kínál, melyek egyaránt alkalmazhatók mind kereskedelmi, ipari és persze háztartási környezetben is. A cég Német országi központú, de Magyarországon is alapítottak egy kirendeltséget ahol készséggel állnak az ügyfelek szolgálatára. Termékeiket a német precizitás és maximális minőség jellemzi.

 A WILO DRAINLIFT KH 32

Ez a korszerű és hely takarékos, darálós szennyezettvíz és szennyvízátemelő szivattyú közvetlenül a wc-hez csatlakozva képes elvezetni egy toalett és egy kézmosó vagy piszoár szennyvizét. A Wilo KH 32 teljesen komplett és automatizált.

Felszerelték egy automatikus üzemű kis átemelő teleppel, amihez a vágómű csatlakozik. Az összes szükséges kapcsoló- és vezérlő berendezés is a csomag része csakúgy, mint a beépített visszacsapószelep aktív szénszűrővel, rugalmas nyomó csonkkal. Az Wilo KH 32 képes közvetlen a wc-hez csatlakozni, emellett rákapcsolódhat a kiegészítő vízelvezető berendezéshez vagy akár a levegőztető berendezéshez is.  Ezek segítségével megoldható a teljesen szagtalan működés, akár a beépített színszűrővel magával, de ha biztosra akarunk menni, levegőztető vezetékre is ráköthetjük a Wilo KH32-t, így a tetőn át elvezetve a nem kívánatos szagokat.

A Wilo KH32 közvetlenül egy wc-hez kapcsolva.
A Wilo KH32 alkalmazása

Bár szerelése egyszerű, érdemes és a gyártó is azt javasolja, hogy a felszerelést mindenképpen szennyvízszivattyúhoz értő szakember végezze el.